Här hittar du alla recept från Linnéas Lantkök. Samtliga recept är helt växtbaserade och innehåller inga animaliska ingredienser.
Förrätter
∙ Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker
∙ Majsplättar med jalapeño- och rödlöksröra
∙ Surdegstoast med pumpa och svartkål
Huvudrätter
∙ Chilistekta linser med dillsås
∙ Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker
∙ Groddade belugabiffar med rödkål
∙ Groddade ärtbiffar med ramslöksaioli
∙ Kikärtsomelett med dill och spenat
∙ Morotsbiffar med rostade kryddor
∙ Pumpagryta med krispig salvia
∙ Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål
∙ Rödbetssoppa med chili och apelsin
∙ Rökig belugachili med surdegsbröd
∙ Sommarpasta med tomater och spetskål
∙ Sommartacos med jordgubbar och ärtgrön myntaröra
∙ Spenatpasta med stekt tempeh
∙ Surdegsbaguetter med het kikärtsröra
∙ Surdegstoast med pumpa och svartkål
∙ Tacos med rabarbersalsa och rädisor
∙ Höstgryta med trattkantareller och äpplen
Sidorätter
∙ Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker
∙ Kikärtsomelett med dill och spenat
∙ Majsplättar med jalapeño- och rödlöksröra
∙ Rostad potatissallad med ramslökspesto
∙ Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål
∙ Tomat- och linssallad med örter
Tillbehör
∙ Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker
∙ Kalljäst dinkelbröd med rosmarin och oliver
∙ Morotsbröd med fänkål och bönor
∙ Rostad potatissallad med ramslökspesto
∙ Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål
∙ Tomat- och linssallad med örter
Frukost
∙ Kalljäst dinkelbröd med rosmarin och oliver
∙ Kikärtsomelett med dill och spenat
∙ Morotsbröd med fänkål och bönor
∙ Surdegstoast med pumpa och svartkål
Godis & Efterrätter
Drycker
∙ Varm choklad med rostad hasselnötsmjölk
Kryddor
∙ Örtsalt