Recept

Här hittar du alla recept från Linnéas Lantkök. Samtliga recept är helt växtbaserade och innehåller inga animaliska ingredienser.

Förrätter

Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker

Majsplättar med jalapeño- och rödlöksröra

Surdegstoast med pumpa och svartkål

 

Huvudrätter

Chilistekta linser med dillsås

Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker

Groddade belugabiffar med rödkål

Groddade ärtbiffar med ramslöksaioli

Kikärtsomelett med dill och spenat

Morotsbiffar med rostade kryddor

Pumpagryta med krispig salvia

Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål

Rödbetssoppa med chili och apelsin

Rökig belugachili med surdegsbröd

Sommarpasta med tomater och spetskål

Sommartacos med jordgubbar och ärtgrön myntaröra

Spenatpasta med stekt tempeh

Surdegsbaguetter med het kikärtsröra

Surdegstoast med pumpa och svartkål

Tacos med rabarbersalsa och rädisor

Höstgryta med trattkantareller och äpplen

Valnötsbiffar

Zucchinibiffar med mynta

 

Sidorätter

Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker

Kikärtsomelett med dill och spenat

Majsplättar med jalapeño- och rödlöksröra

Rostad potatissallad med ramslökspesto

Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål

Tomat- och linssallad med örter

 

Tillbehör

Citronhummus med vitlöksbröd och färska grönsaker

Kalljäst dinkelbröd med rosmarin och oliver

Morotsbröd med fänkål och bönor

Päronchutney

Rostad potatissallad med ramslökspesto

Rostad rotfruktssallad med äpple och svartkål

Tomat- och linssallad med örter

 

Frukost

Kalljäst dinkelbröd med rosmarin och oliver

Kikärtsomelett med dill och spenat

Morotsbröd med fänkål och bönor

Surdegstoast med pumpa och svartkål

 

Godis & Efterrätter

Chokladtryffel med apelsin

 

Drycker

Varm choklad med rostad hasselnötsmjölk

 

Kryddor

Örtsalt