Jobba med mig

Mitt namn är Linnéa och det är jag som driver Linnéas Lantkök. Jag är receptutvecklare och matfotograf, och tar fram recept på växtbaserad mat med säsongens råvaror. Jag tycker om att arbeta med lokala produkter, och baserar ofta mina recept på vad jag kan hitta i närområdet.

Jag driver en digital verksamhet och är tillgänglig för uppdrag oavsett var du befinner dig. Mina områden är framför allt mat och matfotografering, men jag är också öppen för uppdrag i närbesläktade branscher. Jag erbjuder bland annat receptutveckling, produktfotografering och sponsrade samarbeten. Tidigare har jag jobbat med Plantry och Svenska Färsodlarna.

Receptutveckling
Behöver du hjälp att ta fram nya recept till din hemsida, sociala medier, reklamkampanj, tidning eller liknande? Jag utvecklar växtbaserade recept med råvaror i säsong, och kan till exempel skapa recept med fokus på en viss produkt eller efter ett särskilt tema. 

Produkt- och matfotografering
Behöver du nya bilder inför en produktlansering, reklamkampanj, till din hemsida eller liknande? Jag tar inbjudande bilder som sätter produkterna i ett sammanhang och lockar både nya och gamla kunder.

Tacos med tomatsalsa, omgivet av tomater, lime och myntakvistar.
En iPhone omgiven av vårblommor och gröna blad. På skärmen visas en receptapp med recept från Linnéas Lantkök.

Sponsrade samarbeten
Vill du inspirera människor att testa en ny produkt, öka kännedomen kring ditt varumärke eller kanske nå ut med ett visst budskap? Jag erbjuder sponsrade samarbeten på mitt Instagramkonto @linneaslantkok samt på min hemsida. För mig är det viktigt att samarbeten känns trovärdiga och genuina, och jag samarbetar därför bara med verksamheter vars värderingar överensstämmer med mina. Relevanta områden är exempelvis växtbaserad mat, odling och hållbarhet. 

Är du intresserad av någon av mina tjänster ovan, eller har du kanske en annan idé som du tror skulle passa bra? Skicka ett mail till  info@linneaslantkok.se eller använd kontaktformuläret så pratar vi mer!